Cruise Emiraten: in de voetsporen van Sinbad de zeeman – 9 dagen

afreisdata & prijzen

Elke donderdag vanaf 22/11/2018 tot en met 04/04/2019 – vanaf € 960 p.p.

met ondermeer

 • ontdek de contrasten tussen de oude Arabische markten en de nieuwe winkelcentra van Dubai
 • geniet van het fraaie uitzicht over de Perzische golf en de indrukwekkende skyline op de wandelboulevard van Abu Dhabi

begeleiding

Nederlandstalige reisleiding aan boord

PROGRAMMA

Dag 1-2: BRUSSEL – DUBAI, VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN  M-A

Nachtvlucht van Brussel naar Dubai. Bij aankomst de volgende ochtend word je opgewacht door een gids voor een stadstour doorheen Dubai. Ontdek de contrasten tussen het nieuwe gedeelte met vele shoppingmalls, moderne architectuur en luxe hotels en de oude historische bezienswaardigheden waaronder vele wondermooie moskeeën en bijzondere bouwwerken zoals de Burj Khalifa. Je waant je hier in het hart van de Arabische wereld! Later op de dag gaat de transfer naar de cruiseterminal voor check-in. 

Dag 3: DUBAI, VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN  O-M-A

Trek er vandaag op uit en ontdek alles wat Dubai je te bieden heeft. Ga shoppen in Dubai Mall of relax op het strand van Jumeirah Beach. Op zoek naar cultuur? Een bezoek aan de Jumairah Moskee is zeker de moeite waard! 

Dag 4: MUSCAT, OMAN  O-M-A 

Maak kennis met de islamitische en Omaanse architectuur en proef de typische oosterse sfeer in de Muttrah Souk. Deze traditionele Omaanse markt met eeuwenoude straatjes kan je terugvinden in de binnenstad. Wist je bovendien dat Muscat ook de ‘witte stad’ genoemd wordt? Het straatbeeld wordt getypeerd door lage en lichtgekleurde huizen.

Dag 5: ABU DHABI, VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN  O-M-A

Vandaag heb je de volledige dag de tijd om uit te rusten aan de rand van het prachtige zwembad en te genieten van alle faciliteiten aan boord. ‘s Avonds bereikt het schip Abu Dhabi. 

Dag 6: ABU DHABI, VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN  O-M-A

Abu Dhabi is de hoofdstad van het grootste emiraat én hoofdstad van de gehele Verenigde Arabische Emiraten. De trots van Abu Dhabi is de Corniche, de schitterende kustweg en wandelboulevard. Geniet van het fraaie uitzicht over de Perzische Golf en de indrukwekkende skyline van hotels, paleizen, wolkenkrabbers, villa’s en oliebedrijven. 

Dag 7: MANAMA / KALIFA BIN SALMANN, BAHREIN*  O-M-A

Ontdek Bahrein! Een eewenoude cultuur, talloze oliebronnen, eindeloze woestijnen en fascinerende steden. Manama staat bekend om haar contrasten. Vergeet zeker niet een kijkje te nemen bij de moskee Al-Fateh of een bezoek te brengen aan het Nationaal Museum, waar de geschiedenis van Bahrein tot leven komt. 

*vertrekken: 08/02/2019, 08/03/2019 en 22/03/2019

Dag 7: Doha, Qatar: De futuristische hoofdstad van het land aan de Golf en gastheer van het Wereldkampioenschap voetbal van 2022.

Dag 8: DUBAI, VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN  O-M-A

De cruise loopt stilaan op z’n einde. ‘s Morgens meert het schip terug aan in Dubai. Je hebt nog een volledige dag de kans om je favoriete plaatsen aan boord te bezoeken of om deel te nemen aan één van de vele excursies die de rederij aanbiedt. Geniet ervan! 

Dag 9: DUBAI – BRUSSEL  O-M

Vrije tijd tot de transfer naar de luchthaven voor je terugvlucht naar Brussel. 

TU4

 

 

 • Internationale vluchten met Emirates inclusief taksen en ruimbagage
 • Heen- en terugtransfer luchthaven – haven
 • Stadstour op dag 2 
 • Taksen en havengelden
 • Alle overnachtingen
 • Verblijf aan boord op basis van volpension inclusief dranken tijdens de maaltijden (tafelwijn, bier en frisdrank)
 • Nederlandstalige reisleiding
 • Fooien voor het cruisepersoneel 
 • Fooien lokale gidsen en chauffeur tijdens excursies 
 • Overige excursies
 • Persoonlijke uitgaven 
 • Overige dranken
 • Alle verzekeringen 

Prijs is de vanafprijs per persoon op basis van verblijf in binnenkajuit voor 2 personen

Print Friendly, PDF & Email