All-in cruise Emiraten: ontsnap aan de winter – 9 dagen

afreisdata & prijzen

 • 1 februari 2019 

Binnenkajuit classic: 2 personen €1399 – 1 persoon €1826

Binnenkajuit premium: 2 personen €1499 – 1 persoon €1935

Buitenkajuit premium: 2 personen €1627 – 1 persoon €2145

Balkonkajuit premium: 2 personen €1758 – 1 persoon €2354

 • 15 februari 2019 

Binnenkajuit classic: 2 personen €1512 – 1 persoon €1942

Binnenkajuit premium: 2 personen €1576 – 1 persoon €2052

Buitenkajuit premium: 2 personen €1691 – 1 persoon €2261

Balkonkajuit premium: 2 personen €1823 – 1 persoon €2470

 • 1 maart 2019 

Binnenkajuit classic: 2 personen €1574 – 1 persoon €1954

Binnenkajuit premium: 2 personen €1639 – 1 persoon €2064

Buitenkajuit premium: 2 personen €1856 – 1 persoon €2459

Balkonkajuit premium: 2 personen €1990 – 1 persoon €2668

met ondermeer

 • 2 dagen in Abu Dhabi
 • 2 volle dagen in Dubai
 • fooien en all-in drankenpakket inbegrepen

begeleiding

Nederlandstalige reisbegeleiding vanuit België

PROGRAMMA

Dag 1: BRUSSEL – DUBAI, V.A.E.

Je vliegt met het gerenommeerde Emirates rechtstreeks naar Dubai. Aankomst in Dubai rond middernacht. Nadat je je bagage van de transportband hebt genomen, rij je met een transferbus naar hotel Avani Deira 4* (of gelijkwaardig) voor de overnachting. 

Dag 2: DUBAI, V.A.E.

Heerlijk geslapen? Geniet van een uitgebreid ontbijt. Vandaag krijg je als eerste kennismaking een halve dag excursie in Dubai. Je wordt opgehaald in het hotel en maakt onder meer stops aan de Gouden Soukh, Burj Al Arab en de Burj Khalifa (toegang niet inbegrepen). Na de excursie krijg je een transfer naar de haven van Dubai. Inscheping aan boord van de Costa Mediterranea. 

Dag 3: DUBAI, V.A.E.

Het schip vertrekt vandaag omstreeks 14u. Geniet van de traag verdwijnende skyline vanuit je balkonkajuit of op één van de hoger gelegen dekken. Deze namiddag heb je voldoende tijd om het schip te verkennen. 

Dag 4: MUSCAT, OMAN

Je komt ‘s ochtends rond 9u aan in de fascinerende hoofdstad van Oman, Muscat. Je bezoekt de prachtige Sultan Qaboos moskee, de oude stad en het Bait Al Zubair museum. Meer details over deze excursie ontvang je bij je reisdocumenten. Omstreeks 13u30 ga je opnieuw aan boord van de Costa Mediterranea voor de lunch. In de namiddag ben je volledig vrij om de stad verder te verkennen of om uit te rusten aan boord van het schip. 

Dag 5: MUSCAT, OMAN

Wanneer iedereen op de Costa Mediterranea slaapt, zetten we koers naar Sir Bani Yas Island. Geniet van de verdiende nachtrust of zwier de beentjes los in de discotheek. De dag nadien kan je geniten van een rustige dag op zee. Kies een plekje in de zon op het bovendek of verwen jezelf in de Samsara-spa. 

Dag 6: SIR BANI YAS ISLAND, V.A.E.

Welkom op het Sir Bani Yas. Hier vind je onder meer het Arabian Wildlife Park waar meer dan 10 000 wilde dieren zoals giraffen, hyena’s en gazelles leven. Een tenderbootje brengt je van het schip naar het privéstrand waar je gratis kan gebruik maken van de parasols en ligstoelen. Maak gebruik van het all-inclusive drankenpakket op het eiland! Vanop het strand kan je genieten van de lagune.

Optioneel: zoek het avontuur op en boek een jeep safari aan boord. Deze excursie neemt je mee doorheen het prachtige natuurreservaat van Sir Bani Yas.

Dag 7: ABU DHABI, V.A.E.

Omstreeks 9u ‘s morgens kom je aan in Abu Dhabi, de hoofdstad van het gelijknamige emiraat Abu Dhabi. Je bezoekt onder andere één van de grootste moskeeën ter wereld. Rond 13u30 ga je terug naar het schip voor de lunch aan boord. In de namiddag ben je volledig vrij om Abu Dhabi zelf te verkennen. Waarom geen ‘High Tea’ in het Jumeirah at Etihad Towers hotel vanop de 74ste verdieping? Het fantastische uitzicht over Abu Dhabi krijg je er gratis bij. 

Dag 8: ABU DHABI, V.A.E.

Vandaag heb je een vrije dag en kan je Abu Dhabi naar hartenlust verkennen. Wil je een aantal plaatsen nog eens bezoeken of kan je niet genoeg krijgen van de skyline? Duik de stad in en genieten van de gastvrijheid van de Emirati. 

Optioneel: Breng een bezoek aan het adembenemende Louvre. Het museum ligt niet ver van de haven en is gemakkelijk bereikbaar met de taxi. Geef je ogen de kost aan talrijke kunstwerken! 

Dag 9: DUBAI, V.A.E. – BRUSSEL

Laatste ontbijt aan boord van de Costa Mediterranea. Per transferbus ga je met de groep naar de luchthaven van Dubai en je neemt daar de rechtstreekse vlucht naar Zaventem. Je komt aan in Zaventem in de avond. 

TC32

 

 • rechtstreekse vlucht vanuit Brussel met Emirates heen en terug inclusief taksen
 • overnachting hotel Avani Deira of gelijkwaardig op basis van ontbijt
 • transfers naar de haven en terug 
 • 7 nachten cruise aan boord van de Costa Mediterranea 4* op basis van volpension
 • all-in drankenpakket Piu Gusto
 • havengelden, servicekosten en animatie aan boord
 • Nederlandstalige reisbegeleiding vanuit België
 • 3 excursies (Engelstalige gids): 1 halve dag Dubai, 1 halve dag Muscat, 1 halve dag Abu Dhabi
 • persoonlijke uitgaven
 • extra excursies ter plaatse
 • deze reis is gegarandeerd vanaf 15 deelnemers
 • kajuit zonder belemmerd zicht gegarandeerd
 • internationaal paspoort, geldig tot minstens 6 maanden na retour, is verplicht
Print Friendly, PDF & Email