All-in cruise Emiraten: dadels en specerijen – 9 dagen

afreisdata & prijzen

 • 11 januari 2019 

Binnenkajuit Bella: 2 personen € 1469 – 1 persoon € 1848

Binnekajuit Fantastica: 2 personen € 1544 – 1 persoon € 1964

Buitenkajuit Fantastica: 2 personen € 1723 – 1 persoon € 2267

Balkonkajuit Fantastica: 2 personen € 1901 – 1 persoon € 2592

 • 8 maart 2019 

Binnenkajuit Bella: 2 personen € 1605 – 1 persoon € 2002

Binnekajuit Fantastica: 2 personen € 1694 – 1 persoon € 2139

Buitenkajuit Fantastica: 2 personen € 1871 – 1 persoon € 2465

Balkonkajuit Fantastica: 2 personen € 2047 – 1 persoon € 2734

met ondermeer

 • Dubai
 • Oman
 • Abu Dhabi 

begeleiding

Nederlandstalige reisbegeleiding vanuit België

PROGRAMMA :

Dag 1: BRUSSEL – DUBAI, V.A.E. 

Je vliegt met het gerenommeerde Emirates rechtstreeks naar Dubai. Aankomst in Dubai rond middernacht. Nadat je je bagage van de transportband hebt genomen, rij je met een transferbus naar hotel Avani Deira 4* (of gelijkwaardig) voor de overnachting. 

Dag 2: DUBAI, V.A.E. 

Heerlijk geslapen? Geniet van een uitgebreid ontbijt. Vandaag krijg je als eerste kennismaking een halve dag excursie in Dubai. Je maakt onder meer stops aan de Burj Al Arab (toegang niet inbegrepen), de Gouden Soukh en de Burj Khalifa. Na de excursie inscheping aan boord van de MSC Splendida. Je kajuit wordt een week lang je kamer waar je heerlijk droomt over de verhalen van Duizend-en-één-nacht. 

Dag 3: ABU DHABI, V.A.E. 

We komen aan in Abu Dhabi, de hoofdstad van het gelijknamige emiraat Abu Dhabi. ‘s ochtends breng je met een hele groep een stadsbezoek aan Abu Dhabi. Je bezoekt onder andere één van de grootste moskeeën ter wereld (Sheikh Zayed). Tijdens een panoramische rit heb je voldoende mogelijkheden om foto’s te nemen. Rond 13u30 ga je terug naar het schip voor de lunch aan boord. In de namiddag ben je volledig vrij om Abu Dhabi zelf te verkennen. 

Dag 4: SIR BANI YAS ISLAND, V.A.E. 

Welkom op het Sir Bani Yas, een eiland op 170km van Abu Dhabi. Hier vind je onder meer het Arabian Wildlife Park waar meer dan 10 000 wilde dieren zoals giraffen, hyena’s en gazelles leven. 

Optioneel: zoek het avontuur op en boek een jeep safari aan boord. Deze excursie neemt je mee doorheen het prachtige natuurreservaat van Sir Bani Yas.

Dag 5: ONTSPANNING OP ZEE

Vandaag heb je voldoende tijd om te genieten van de verschillende faciliteiten aan boord. Drink een glaasje in de Il Tropici Bar op dek 14 en geniet van een spectaculaire avondshow in het theater. 

Dag 6: MUSCAT, OMAN  

Je komt ‘s ochtends rond 9u aan in de fascinerende hoofdstad van Oman, Muscat. Na het ontbijt breng je samen met de groep in de voormiddag een bezoek aan Muscat. Je bezoekt de prachtige Sultan Qaboos moskee, de oude stad en het Bait Al Zubair museum. Meer details over deze excursie ontvang je bij je reisdocumenten. ‘s Middags lunch aan boord van de MSC Splendida. 

Dag 7: KHASAB, OMAN  

‘s Morgens kom je aan op het schiereiland Musamdam, in het kleine en rustige vissersdorpje Khasab. Hier heb je een vrije dag om dit dorpje op eigen tempo te ontdekken. 

Optioneel: een 4×4 jeepsafari of een Dhow cruise in de Omaanse fjorden zijn echte aanraders. Je vindt meer info over deze excursies aan boord van jouw schip. 

Dag 8: DUBAI, V.A.E. 

Omstreeks 9u ‘s morgens meert het schip aan in Dubai. Vandaag heb je een vrije dag en kan je Dubai naar hartenlust verkennen. 

Optioneel: de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld, is een bezoek zeker waard. Reserveer vóór afreis jouw ticket en aanschouw de skyline van Dubai vanop het 124ste verdiep. 

Dag 9: DUBAI – BRUSSEL 

Per transferbus ga je met de groep naar de luchthaven van Dubai voor de rechtstreekse vlucht naar Zaventem met Emirates. Je komt aan in Zaventem tegen de avond. 

TC28

 • rechtstreekse vlucht vanuit Brussel met Emirates heen en terug inclusief taksen
 • overnachting hotel Avani Deira of gelijkwaardig op basis van ontbijt
 • transfers naar de haven en terug 
 • 7 nachten cruise aan boord van de MSC Splendida 4* op basis van volpension
 • all-in drankenpakket 
 • havengelden, fooien en animatie aan boord
 • Nederlandstalige reisbegeleiding vanuit België
 • 3 excursies (Engelstalige gids): 1 halve dag Dubai, 1 halve dag Muscat, 1 halve dag Abu Dhabi
 • persoonlijke uitgaven
 • extra excursies ter plaatse
 • deze reis is gegarandeerd vanaf 15 deelnemers
 • kajuit zonder belemmerd zicht gegarandeerd
 • internationaal paspoort, geldig tot minstens 6 maanden na retour, is verplicht
Print Friendly, PDF & Email