All-in cruise Antillen: beleef de tropische sfeer – 8 dagen

afreisdata & prijzen

Binnenkajuit GTY Prijs vanaf € 1499 per persoon
Binnenkajuit Premium GTY. Prijs vanaf € 1595 per persoon
Buitenkajuit Premium GTY. Prijs vanaf € 1801 per persoon
Balkonkajuit Premium GTY. Prijs vanaf € 1929 per persoon

Prijs van een single kajuit op aanvraag (50% tot 100% supplement)

met ondermeer

 • Guadeloupe
 • Antigua
 • Martinique

begeleiding

Nederlandstalige reisbegeleider vanuit Brussel

 

PROGRAMMA :

Dag 1: BRUSSEL – POINT-A-PITRE, GUADELOUPE

De eerste kennismaking is met Guadeloupe, een prachtige eilandengroep in de Caraïbische zee. Je landt op het eiland Grande Terre in de stad Point-a-Pitre na een rechtstreekse vlucht vanuit Parijs. Je Nederlandstalige reisbegeleider reist mee vanaf het vertrekpunt in Brussel. 

Dag 2: PHILIPSBURG, SINT-MAARTEN

Philipsburg heeft zijn naam te danken aan de vice-commandeur John Philips en is ontstaan op een smalle strook land met aan de ene zijde een zoutmeer en de andere kant de zee. De vele plantages geven het landschap vorm. Wie Sint-Maarten volledig wil leren kannen kan aan boord een eilandrondrit met enkele highlights reserveren. 

Dag 3: CASA DE CAMPO, LA ROMANA

Vandaag meer je aan in het zuiden van de Dominicaanse Republiek. Van hieruit kun je het gereconstrueerde middeleeuwse dorp Altos de Chavon bezoeken, gelegen op een rots met indrukwekkend zicht op de jungle. Ook een bezoek aan het parelwitte zandstrand van Bayahibe of het centrum van La Romana zelf bereikbaar per toeristentreintje behoort tot de mogelijkheden. 

Dag 4: CATALINA ISLAND

Catalina Island, is een klein eilandje 2.5km voor de kust van Punta Cana. Met een tenderbootje word je aan land gebracht waar Costa alles voorzien heeft voor een relaxed dagje aan het strand. Lekkere cocktails, comfortabele ligbedden en een barbecuebuffet zijn voorzien om het je helemaal naar je zin te maken. Het water hier is ook zeer helder, vergeet dus je snorkelmateriaal niet! 

Dag 5: ST. KITTS

Tea for two! Vandaag bezoek je het tropische eiland met Engelse invloeden. Bij het aanvaren herken je naast de schattige, kleurrijke Caraïbische huizen en heldere zee ook diverse Engelse invloeden. Boek een excursie aan boord of kuier wat rond in het kleine maar gezellige Basseterre met als ‘landmark’ een miniatuurversie van de Big Ben klok te Londen. 

Dag 6: ANTIGUA

Antigua telt 365 stranden, voor elke dag van het jaar één. Bezoek het prachtig uitzichtspunt van Shirley Heights bekend omwille van zijn befaamde ‘Sunday night sunset parties’ of de gezellige haven van Nelson’s Dockyard vol oude zeilschepen. Shoppers kunnen er ook hun hartje ophalen aan de diverse tax-free shops op wandelafstand van het schip in de haven van St. John’s. 

Dag 7: FORT-DE-FRANCE, MARTINIQUE 

Martinique is gekend omwille van zijn machtige vulkanen, groene landschappen en prachtige bloemen. Vertrek vandaag vanuit Fort de France voor een halve dag excursie naar het vulkanische dorp van Saint-Pierre en een rumdistellerie met uiteraard ook proeverij (boek deze excursie aan boord of op voorhand). 

Dag 8: POINT-A-PITRE, GUADELOUPE – BRUSSEL 

Laatste dag! Wie wil kan na het ontschepen een rondrit op het eiland van Basseterre doen alvorens in te checken voor de retourvlucht. Op de planning staat onder meer een bezoek aan de botanische tuin van Domaine de Valombreuse, de Crayfish Waterfall en de suikerriet plantages (boek deze excursie aan boord of op voorhand). 

TC22

 

 

 

 

 • transfer per autocar vanuit Brussel naar Parijs
 • vlucht Parijs – Pointe-à-Pitre (H/T) inclusief taksen
 • transfers naar de haven en terug 
 • 7 nachten cruise aan boord van de Costa Pacifica 4* op basis van volpension
 • all-in drankenpakket ‘piu gusto’
 • havengelden, fooien en animatie aan boord
 • Nederlandstalige reisbegeleiding vanaf België
 • persoonlijke uitgaven
 • excursies
 • min.15 deelnemers
 • internationaal paspoort geldig tot minstens 6 maanden na retour is verplicht
Print Friendly, PDF & Email