Voorkeurspartners

U zal ongetwijfeld al even tussen onze touroperators gezocht hebben. Zoals u zal opmerken, willen wij een zo breed mogelijk arsenaal aan mogelijkheden bieden. Desondanks bouwen wij een band op met enkele weloverwogen voorkeurspartners. Net zoals u gaan ook wij op zoek naar een betrouwbare partner voor onze reizen. We lichten deze nauwe samenwerkingsverbanden graag eens uit voor u.

Africa By Excellence

Africa by Excellence is een niche touroperator gespecialiseerd in Afrika. Als jonge Belgische touroperator beschikt hun team toch over tientallen jaren ervaring op wat voor hen het mooiste continent ter wereld is. Zij reisden door toegankelijke landen zoals  o.a. Zuid-Afrika, Tanzania en Senegal maar doorkruisten evenzeer minder evidente bestemmingen zoals Ethiopië, Mali of Burkina Faso. Hun talrijke bezoeken ter plaatse resulteerden in een uitstekende kennis van alle landen die ze in hun brochure voorstellen, maar bovenal in betrouwbare contacten ter plaatse. Maar voornamelijk door al die jaren naar u, de klant, te luisteren, zijn zij er in geslaagd om hun bestemmingskennis te optimaliseren: uw wensen, opmerkingen en evaluaties dreven hen steeds verder in de zoektocht naar het beste voor uw droomreis. Dat is nu eenmaal de passie waar het bij het Africa by Excellence team om draait: het net iets anders en beter doen dan de anderen.

 

Imagine

ImagineTravel is een jonge, dynamische Belgische touroperator. De mensen achter Imagine wensen hun passie voor vreemde culturen, boeiende steden en authenticiteit met u te delen. Laat u verleiden door het ontmoeten van mensen met andere religies, tradities en culturen. Hiervoor doet Imagine beroep op hooggekwalificeerd personeel dat stuk voor stuk ‘zijn’ land kent en voor u een selectie gemaakt heeft van leerrijke rondreizen die u in deze brochure terugvindt. Naast dit aanbod staat hun flexibele ploeg u graag bij voor het maken van een rondreis op maat. Wenst u meer specifieke activiteiten, het wat rustiger aan te doen of een familiereis te organiseren, dan past zij met plezier het programma aan naar uw wensen. Voor Imagine is reizen genieten, ontdekken en uw verbeelding tot leven brengen. Onze kennis is de bron om uw dromen waar te maken!

 

Live To Travel

Live To Travel is geroemd voor zijn individuele en groepsrondreizen op Afrika, maar ook op Oceanië. Daarnaast bieden zij heel interessante mogelijkheden om die te verlengen met een mooi strandverblijf. Live To Travel kiest heel bewust voor een kleinschalige, gepersonaliseerde aanpak. Hierdoor kunnen zij jouw droomrondreis samenstellen, volledig naar jouw wensen. Zij hebben stellen jouw reis samen naar jouw budget en kunnen daarbovenop heel scherp gaan.

 

Riu Hotels

De allomgekende hotelketen. Geroemd voor zijn uitstekende service en het fantastische eten.

 

Silverjet

Silverjet Vakanties België is een reisorganisatie met Oostende als domicilie. Zij richten zich vooral op de reiziger die kiest voor een hoge mate van luxe, comfort, kwaliteit, service en flexibiliteit. Als zelfstandige reisorganisator met meer dan 10 jaar ervaring en expertise garanderen zij u naast een vergaande service door ons betrokken team, een onderscheidend aanbod in de allerbeste kwaliteit reisconcepten en 100% objectieve informatie. Onze onafhankelijkheid in vrije keuze is uw belangrijkste voordeel. Hierdoor kunnen we u het beste ter wereld aanbieden. Zij bieden de keuze uit de mooiste en meest stijlvolle hotels, zorgvuldig geselecteerde accommodaties op vele bestemmingen binnen en ver buiten Europa.

 

Sudamerica Tours

Latijns-Amerika, dat zich uitstrekt van Mexico tot Vuurland, beslaat tweemaal de oppervlakte van Europa, bijna 700 maal die van België. Brazilië is op zich al 280 maal zo groot als ons land! De Andes is met zijn 8.000 kilometer lengte de langste bergketen ter wereld en vormt voor de moderne mens ook nu nog een moeilijk te overwinnen hindernis. Latijns-Amerika staat voor een bewogen geografie, een oneindige afwisseling van klimaten en een mozaïek van volkeren en culturen die al duizenden jaren oud zijn, maar talrijke verschillende sporen hebben achtergelaten.

Het zou dus een beetje verwaand zijn om te beweren dat we alles kennen en om alles te willen aanbieden. Daarom vindt u in deze brochure enkel de bestemmingen waar we heel erg mee vertrouwd zijn, want – zoals u weet – is Sudamerica Tours bovenal een team van specialisten met een jarenlange ervaring in de bestemmingen die ze voorstellen, mensen die zich geregeld zelf ter plaatse begeven en steeds op zoek zijn naar nieuwigheden: hotels, bezienswaardigheden, sites, musea… Een team van medewerkers dat perfect bestudeerde rondreizen uitstippelt en kiest voor de beste hotels.

Wings ‘n Wheels

Whings ‘n Wheels is dé partner voor de samenstelling van uw roadtrip USA of Canada. Kies uit hun weloverwogen programma’s of stel samen met hen jouw unieke programma samen. Het kan allemaal bij WNW. Naast het populaire USA en Canada heeft WNW aparte brochures voor Hawai en Alaska. Laat je door de bestemming leiden door de ervaring van Wings ‘n Wheels. Ze stellen uw reis samen alsof het hun eigen reis was.