+32 (0)50 21 23 08 info@demolreizen.be

Uitstappen

Als reisagentschap helpen we graag om van elke reis een onvergetelijke ervaring te maken. Of het nu gaat om een snelle trip tussendoor of een uitgebreide rondreis. We geven u graag enkele voorbeelden van uitstapjes mee voor uw volgende reis.

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het een van onze medewerkers.

Transporttickets

Elke stad heeft zijn eigen netwerk voor openbaar vervoer en zijn eigen tarieven. Van metro en bus tot de toeristische Hop-on-hop-off bussen. Afhankelijk van de ligging van je hotel en jouw interesses kan het voordelig zijn om een meerdagenpas of een tegoedkaart te nemen. Dit kan je vooraf boeken bij je reisagent.

Skip the line

Vermijd lange wachtrijen aan de top-bezienswaardigheden. Boek jouw ticket vooraf en steek de lange rij bezoekers voorbij die nog hun ticketje moeten kopen.

Fietstocht met (Nederlandstalige) gids

Niets aangenamer om een stad op een snelle manier te ontdekken dan per fiets. Plan je fietstour met gids op je eerste dag van jouw reis en krijg zo een snel beeld van de stad en de bezienswaardigheden waar je zeker terug wil gaan. Daarnaast geeft de gids tips en leuke adresjes om te eten zoals de locals. In samenwerking met Bajabikes.eu bieden wij in heel wat steden Nederlandstalige fietstours aan. Vraag raad bij het boeken van je volgende citytrip.

Onvergetelijke activiteit

Een helikoptervlucht boven The Big Apple, een ballonvaart over de tufsteenlandschap van Cappadocië, een buggysafari in de woestijn nabij Dubai… Laat je verrassen door een onvergetelijke uitstap tijdens je reis.

Pretparken en themaparken

Bij een rondreis doorheen Florida kan een bezoekje aan één van de vele pretparken niet ontbreken. Reserveer vooraf je toegangstickets. Het kan ook dichterbij met onder andere de Efteling, Legoland, Europapark, Disneyland…

preloader